Over ons

Florijntje is een professionele kraamzorgorganisatie met een moderne visie. Nee, kennen wij niet. Wij zijn flexibel en zoeken altijd een mogelijkheid om de kraamtijd optimaal in te vullen. Een persoonlijke benadering is daarbij vanzelfsprekend!

We werken met een vast team van ervaren gediplomeerde kraamverzorgenden, die u met raad en daad terzijde staan gedurende de kraamtijd.

Eén kraamverzorgende per gezin

Onze kraamverzorgenden werken niet volgens een rooster. Hierdoor kan de kraamzorg in principe worden uitgevoerd door één vaste kraamverzorgende gedurende 8 tot 10 dagen. Zo krijgen jij en je baby de persoonlijke aandacht die nodig is.

Uitzondering hierop kan de dag van thuiskomst (opstartdag) zijn. In een heel enkel geval zijn wij genoodzaakt een wissel uit te voeren in verband met de ziekte of een geplande vrije dag.

ZZP-ers

Je kunt via ons bureau ook kraamzorg krijgen van een ZZP-er. Deze zelfstandig ondernemers zijn kraamverzorgenden die bij- en nascholing volgen en werken volgens onze opgestelde richtlijnen voor de verzorging van moeder en kind.